sylgro Napisano 7 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 Witam . Czy ktos z was posiada takowa torbe ORTLIEB BACK-ROLLER CLASSIC 20L jest na allegro za 99zl https://allegro.pl/oferta/nowa-sakwa-sakwy-ortlieb-back-roller-classic-20l-9290855567 . Zastanawia mnie czy jest warta zakupu? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 Jasne że warto, Backroller to wygodna w użyciu sakwa, a tu jeszcze za takie pieniądze. Sam kupiłem na zakupy. Na żywo jest bardziej zielona niż taka jaskrawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylgro Napisano 7 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 DZIEKI Mam mala zagwostke gdyz waham sie miedzy ta SAKWA TORBY ROWEROWE CROSSO DRY BIG 2x30L https://allegro.pl/oferta/sakwa-torby-rowerowe-crosso-dry-big-2x30l-szary-9077105090 ,a ORTLIEB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 Jakościowo obie są bardzo dobre. Tak naprawdę główna różnica to pojemność - Crosso są większe ale też da się je kilkukrotnie zrolować i zmniejszyć, no i system montażu - haki Crosso nie są złe, ale nieco bardziej "upierdliwe" podczas montażu, a Ortlieb jest bardzo wygodny i prosty w obsłudze. Jeśli szukasz dużych sakw na jakąś wyprawę to Crosso będzie okej, jeśli do częstszego użytku to Ortlieb będzie lepszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylgro Napisano 7 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 No wlasnie tak patrze i faktycznie system szybkiego zdejmowania w torbach ORTLIEB jest szybki i wygodny np; zeby przeniesc rzeczy do namiotu. Raczej sie skusze wlasnie na ORTLIEB. Dziekuje za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylgro Napisano 11 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Zamowilem 2 torby ORTLIEB i musze powiedziec ze niestety jestem bardzo zadowolony. Torba jest super , Niedosc ze ladnie wyglada to funkcjonalnosc jest MEGA WYGODNA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0cna Napisano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 W dniu 7.07.2020 o 11:32, sylgro napisał: No wlasnie tak patrze i faktycznie system szybkiego zdejmowania w torbach ORTLIEB jest szybki i wygodny np; zeby przeniesc rzeczy do namiotu. Raczej sie skusze wlasnie na ORTLIEB. Dziekuje za podpowiedz Nie wiem jaki problem z montażem toreb crosso? Jednym ruchem się je zakłada i zdejmuje. Ja wole prostszy system mocowania, bo mniej awaryjny i w razie czego łatwiej naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi