Raf86 Napisano 6 Lipca 2020 Napisano 6 Lipca 2020 Siemano sakwiarze :) Zapraszam na wspólną trasę, razem z kumplem robimy trasę Poznań-Oborniki-Czarnków-Złocieniec-Połczyn-Białogard. 95% drogami asfaltowymi z małym ruchem aut Termin 10-13 lipca, 4dni, bilety PKP kupione po 80km/dzień, razem wyjdzie koło 280km Preferowany wiek 25-40, spanie w lesie, tempo bez spiny, po drodze zwiedzanie ciekawych miejsc, może uda się trafić na 2 stada dziko żyjących żubrów Cytuj
1981mirko Napisano 13 Marca 2021 Napisano 13 Marca 2021 Witam, Tez mam ta trase juz zaplanowana, z tym ze nie mam z kim pojechac. Ja mam zaplanowa do Kolobrzegu albo do Mielna. Podobno powstaly nowe swietnie sciezki rowerowe w szczegolnosci do Kolobrzegu. Czy wy już moze byliscie na tej wyprawie czy moze planujecie w tym roku? Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu. Mirek Jeszcze 39 lat, wiec moze sie lapie;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi