octanedsf Napisano 4 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 Siema, ostatnio zniszczyłem piastę i chciałem wymienić już mam wybrana nowa piastę i chce dać ją do serwisu żeby mi założyli nowa i mam pytanie czy jak chce wymienić piastę to muszę kupować nowe szprychy czyt mogę dać te z mojego koła i ogólnie poza nowa piasta coś jeszcze muszę kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 5 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Jeżeli szprychy w dobrym stanie i najlepiej nierdzewne to nie musisz wymieniać. Druga sprawa to długość, jeśli kołnierz piasty ( rozstaw otworów ) jest taki sam to mogą zostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 5 Lipca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.