Piooter Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Witam - Pacjent FOX NUDE EVOL Trunnion w rowerze Scott Spark RC - 3pozycyjna manetka - Ważne To mój pierwszy full więc nie mam zbytnio doświadczenia. Mam wrażenie że 1 i 2 stopień ustawienia na ten manetce : full open oraz druga niby wersja stłumiona z krótszym skokiem nie wpływają odczuwalnie na pracę dampera. Tak samo pompuje na jednym czy drugim ustawieniu. 3 pozycja -pełna blokada na beton działa super . Moje pytania : 1- czy ta manetka faktycznie dobrze działa? Może trzeba coś dostroić lub w ogóle zajrzeć do dampera - SAG ustawiony ciut więcej niż 25% 2- czy wstawienie Tokenów do komory zmniejszy efekt pompowania na 2 stopniu. - Wiem że same tokeny powodują bardziej progresywna charakterystykę zawieszenia , ale czy wpływają na efekt "bujania" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi