MateuszDH Napisano 1 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 witam, dzis po dlugiej przerwie bylem w bikeparku i wynająłem rower kellys noid, w rozmiarze L. mam 187cm wzrostu, i ten rower byl dla mnie taki troszke za maly, kuzyn co ze mna jezdzil to mowil ze nawet wygladam na tym rowerze tak ze jest mi za maly heh.. noi co polecacie w takiej sytuacji , bo chcialbym sobie kupic rower do downhillu z kolami 27,5 (uzywany do ok 8k) no ale w ogloszeniach same Mki i max Lki a XL nie ma wogole. wypatrzylem Lapierre DH 527 , ale tez w rozmiarze L , i porownujac rame z tym kellys noid L to lappiere wypada nawet gorzej (ale to minimetry) jak myslicie kupic L czy szukac XL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 1 Lipca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.