ACTIVIA Napisano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 Sporo mam pytań na temat amortyzatorów Suntour EQUALIZER czyli z podwójną komorą powietrzną. Poniżej podaje wam kilka zdjęć budowy tego systemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 25 Lipca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2020 Już zacząłem odkładać na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Czy system podwójnej komory powietrznej jest kompatybilny ze starszym duroluxem r2c2 pcs? można by wymienić cały system łącznie z shaftem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanto Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Z tego co widziałem to musiałbyś też wymienić dolne lagi co raczej nie byłoby atrakcyjne cenowo, chyba że Pan Piotr wpadnie na jakiś ciekawy pomysł i zacznie przerabiać wersje ze stalową sprężyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2020 W dniu 27.09.2020 o 19:46, derwisz napisał: Czy system podwójnej komory powietrznej jest kompatybilny ze starszym duroluxem r2c2 pcs? można by wymienić cały system łącznie z shaftem? Tam są już inne rury goleniowe przez co do starych modeli nowy system ci nie podejdzie. Dolne lagi duroluxów z komorą negatywną sprężynową pasują do tych nowych Equalizer lecz tylko z wersji boost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pxl666 Napisano 17 Maja 2021 Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 ktoś ma i ma opinie na jego temat w porównaniu do foxa czy rockshoxa ? jest DUŻO czulszy niż poprzednik ? obecnie mam 130mm zastanawiam się czy ryzykować 180mm czy 160 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 17 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 @pxl666 kolego. Co do Amorka to zdecydowanie lepiej pracuje w porównaniu do wcześniejszych modeli. Także mam już myk żeby ustawić skok od 120mm do 180mm bez żadnej kombinacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pxl666 Napisano 17 Maja 2021 Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 a jeździsz na nim ? bo z tego co widzę to je sprzedajesz ... co do skoku to user może go sam zmieniać czy serwis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2021 @pxl666 Kolego jak ty to widzisz to mnie to nie interesuje!!. Co do skoku to sam tego nie przerobisz no chyba że kupisz gotowy cały shaft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pxl666 Napisano 21 Maja 2021 Udostępnij Napisano 21 Maja 2021 Ktoś się podzieli ustawieniami kompresji? Bo na razie się z tego doktoryzuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 24 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Wyszła nowa wersja Duroluxa Equalizer. Już dostępna w sprzędaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eneen Napisano 6 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 Czy w tym nowym jest coś poprawione lub zmienione z wyjątkiem koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 7 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Technicznie to nie zauwazyłem zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi