A5P3R Napisano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2020 Hej wam Potrzebuję pomocy a mianowicie w moim boxxerze WC 2014 (zwykła wersja bez żadnych usprawnień jak na załączonym obrazku) znalazłem rozszczelniony pierścień od korka komory powietrznej w miejscu gdzie narysowałem i teraz pytanie: czy da się sam ten pierścień wyjąć i wstawić coś innego (wątpię) czy ewentualnie mogę wsadzić cały "zamiennik" w postaci tego co znalazłem? Bo oryginalny korek z którego mi ucieka właśnie powietrze znalazłem tylko w stanach i Anglii za prawie 400-500zł Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 3 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 Zrób tak jak pisałem będzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksu12 Napisano 3 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 Przecież to jest zwykły oring weź go idź do sklepu z uszczelniaczami technicznymi i kup taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi