Chociemir Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Założyciel tematu nie mieszka w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo.k Napisano 11 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Dzisiaj pojeździłem oraz podzwoniłem po sklepach rowerowych i w sumie za dużo nie dowiedziałem się nowego. Jadę na urlop, a jak wrócę to będę kontynuował poszukiwania mojego "gravela". Jeszcze raz dziękuje za pomoc, oczywiście dalej proszę o wszelkie sugestie i rady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo.k Napisano 7 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Witam po długiej przerwie. Zadałem pytanie na forum o rower typu gravel, a w końcu dzisiaj odebrałem rower typu trail Neuron CF 9. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 No to niezły "gravel" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 hehe juz lepszy ten Neuron niz wrzucony tu dziwaczny, szkaradny anyroad... jeden z niewielu sprzetów do ktorych czuje szczere obrzydzenie tak czy siak wazne zeby jezdzic... a jak sie clzowiek rozjezdzi i wkreci, to bedzie mial roweró conajmniej 3 szstuki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Grail, Trail, co za różnica, byle jeździło 1 godzinę temu, cinol123 napisał: szkaradny anyroad Dla mnie to jedna z najładniejszych ram rowerowych tego typu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Tez tak myslalem patrzac po obrazkach...az kiedyś zaparkowal w stojaku obok mojego gruza bialy anyroad w jakiejs Lce...;-) a pozniej znajomy kupil...i nie chciala mu przestac trzeszczec rama...zbrzydl mi do cna. Co ciekawe zwrocil ten rower po tym jak 3x wracal z serwisu trzeszczacy. Edytowane 8 Grudnia 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo.k Napisano 8 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Miał być gravel, a jest trail Gravel będzie jako drugi, na razie pojeżdżę na Neuronie i przyzwyczaję się fizycznie do roweru po tylu latach niejeżdżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 O! idziesz w dobra strone, ...ostatnio sprzedalem czlowiekowi pedalunek, i mowil mi, ze kupil nowy rower, tej samej marki co poprzedni tylko w innym kolorze ... i teraz wkreca żonie (ale trfail ;-)) ze musi przemalowac stary bo mu kolory zbrzydly :> Na GCN podali patent, zeby kupowac rowery w tym samym kolorze. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 dokładnie tak, kolor to jedyny parametr różniący rowery dla większości pań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo.k Napisano 8 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Jeszcze nie jeździłem na Neuronie bo czekam na zamówione pedały, ale po przymiarce na sucho chyba będę musiał poszukać innego siodełka bo na tym tylna część ciała trochę protestowała No, ale najpierw pojeżdżę i sprawdzę. Edytowane 8 Grudnia 2020 przez pablo.k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 2 godziny temu, kipcior napisał: Dla mnie to jedna z najładniejszych ram rowerowych tego typu Pod warunkiem że w rozmiarze xxs... bo jak na chłopa 190 to... no nie po prostu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 47 minut temu, pablo.k napisał: Jeszcze nie jeździłem na Neuronie bo czekam na zamówione pedały Na fabrycznych da się jeździć, serio . Co Wy macie z tym Anyroad`em? Przecież ten z zielonym jest piękny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 wygląda jak upośledzony rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi