yaarek Napisano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2020 Cześć. Reanimuję właśnie podstawkę do mojego starego licznika Sigma BC1200, montowanego jeszcze na "szyny". W między czasie zmieniłem baterie w liczniku i tu pytanie. Dysponuje ktoś może instrukcją lub może pamiętam jak wygląda kwestia podświetlenia w tym liczniku? Jak wcisnę na raz dwa niebieskie przyciski to aktywuje się podświetlenie i później działa przy naciśnięciu któregokolwiek z przycisków. Jak to teraz dezaktywować? model jak na zdjęciu w linku: forum Pozdrawiam. Jarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaarek Napisano 28 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2020 Odpowiem sobie sam, częściowo. Nie wiem czy da się wyłączyć. Po jakimś czasie podświetlenie się dezaktywuje i trzeba sobie ponownie aktywować poprzez wciśnięcie dwóch niebieskich przycisków. Jarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.