Skocz do zawartości

[Koła] Budowa kół

__guest

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Temat ten że tak się wyrażę bardziej skierowany jest do Dawida ( Daveo ) którego nie mogę znaleźć na forum, dawno mnie tu nie było. Także Dawid ; ) piszę do Ciebie żebyś dał znać tutaj w tym temacie że Jesteś czasami na forum, wtedy będę miał punkt zaczepienia na Twój profil, i będę mógł napisać do Ciebie przez forum rowerowe. 

A tak przy okazji jak już piszę żeby nie zakładać nowego tematu. Ma ktoś w swoim rowerze hamulce Hope Tech V4 połączone z wentylowanymi tarczami Hope ?.  

Napisano
Godzinę temu, KrissDeValnor napisał:

Nick Dawida : @dawid

Ogólnie to zapomniałem napisać że dzisiaj dzwoniłem do Dawida telefonicznie i mówiłem mu że napiszę temat, i wtedy może mi napisać na forum rowerowym. Ale spoko, tak też jest dobrze, także dzięki za pomoc. Dawid już otrzymał wiadomość na swój profil. Tak poza tematem. Może gdzieś słyszałeś, lub pojawiły się informacje czy Rock Shox będzie wprowadzał do swoich topowych amorów Enduro golenie o średnicy 38 mm ? Jak na razie widzę że tylko OHLINS i FOX zastosował takie golenie.      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...