wojtt80 Napisano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 Chodzi o model ze skokiem 120mm. Czy długość goleni górnych jest taka sama jak w modelu że skokiem 140mm? W manualu takiej informacji nie znalazłem, na stronie Srama też nie. Fizycznie nie mam dostępu do 140. Może ktoś wie i powie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 podepnę się pod temat. Mianowicie robiłem serwis 0 dolnych lag i teraz moje pytanie. Wyszukałem w specyfikacji, że do gąbek zalecany jest olej 5w a do goleni 0w30. Niestety nie miałem obu i gąbki nasączyłem 15w i do każdej goleni poszło po 10ml. również 15w. Czy zamawiać oba i wymienić czy zostawić do następnego przeglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 26 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 O ile się nie mylę, właśnie 15w kiedyś szło w dół lag. Do następnego serwisu zostawilbym, a w międzyczasie zaopatrzyl w zalecany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 w manualu jest właśnie 0w30 w lagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi