PiotrJ70 Napisano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 (edytowane) Czesc, mam stary (ale bardzo fajny) rower z osprzetem STX. Kola 26", opony MTB. Chcialem do niego dorobic sobie drugi komplet kol z cienkimi oponami na szutr i asfalt. Doradzcie jak sie do tego zabrac? Kupic gotowe kola (ale czy cos bedzie pasowalo do STX?)? Czy szukac warsztatu, ktory mi to wszystko zrobi? Pewnie najlepsze jest to drugie rozwiazanie, bo moga doradzic co jeszcze ewentualnie zmienic/poprawic. Mam fajne, lekkie obrecze do wykorzystania. Trzeba by tylko kupic piasty, szprychy i kasete i to zmontowac. Nie wiem czy piasty i kaseta musza byc od STX (chyba juz tego nie robia), czy mozna cos podmienic? Tak wiec pytanie brzmi - czy mozecie polecic jakis warsztat (Warszawa/Ursynow), ktory by mi to zrobil (sprzedal odpowiednie czesci lub powiedzial co mam kupic na alegro, a potem zmontowal)? Warsztat dobry, ale niedrogi, tak, zebym nie poszedl z torbami :-) Piotrek Edytowane 26 Czerwca 2020 przez PiotrJ70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezi Napisano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 kup wszystko ale nie szprychy. szprychy to sobie kupi serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2020 Serwisbajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi