mant3z Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Był już taki temat, pewnie bardzo dawno Jakie buty do MTB polecicie tak do 500zł? Najlepiej z zapięciem BOA. Cenię sobie wytrzymałość bo nie będą miały lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 Mam i mogę polecić: https://pmbike.pl/pl/p/Buty-BONTRAGER-Foray-/4391 Jednak zalecam zawsze buty przymierzyć przed zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 26 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 Mamy takich kandytatów jak w/w bontrager i jeszcze Gdzie tu idzie jakość z ceną? Do tej pory miałem shimano w granicach 300+ nie pamiętam modeli, wytrzymywały 2 lata (mtb i cx) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi