Stej18 Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Dzień dobry Państwu, chciałbym kupić rower przełajowy w granicach 700-800 zł. Chciałbym go kupić na allegro i czy mogłby ktoś jakiś polecić? Mieszkam na Podkarpaciu więc tereny raczej pagórkowate a dziennie chciałbym przejeżdzać 10-15 km. Zależy mi na tym żeby był wytrzymały i chciał jechać :D Z góry dziękuje za porady i wstawione linki do aukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Dzień dobry :) Czy to nie ma być po prostu tani środek transportu z punktu a do b jak mniemam? Nie wiem czemu akurat przełajowy (jesteś tego pewien, wiesz jak wygląda i do czego służy z założenia taki rower?), ale szybciej będzie jak samemu wyszukasz na olx czy alledrogo cokolwiek z podanego przedziału cenowego co zwróciło Twoją uwagę i ewentualnie wrzucisz tu z prośbą o opinię/poradę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej18 Napisano 24 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Uznałem że przełajowy będzie dobry ale jeśli ktoś tu ma lepsze pomysły na zainwestowanie tej kwoty w inny rower to jestem otwarty na wszystkie propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Pierwsze to rozglądnij się po ogłoszeniówkach, aukcjach i zobacz co jest za ta kwotę. Ja osobiście nie wydałbym na rower 700-800 zł bo to co widywałem w tych cenach daleko odbiegało od tego czym chciałbym jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.