Klaudiapyc96 Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Witajcie. Gdzie w 3miescie wypiaskuja mi rame od roweru i pomaluja proszkowo? Jaki to koszt? Jak z dostepnoscia kolorow? znalazlam posty z 2012-13 wiec niezbyt aktualne. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Pomalują wszędzie, w każdej lakierni proszkowej a jest ich naście w okolicach trójmiasta ( z tego co google mówi ). Pytanie czy w każdej dobrze zabezpieczą gwinty, czy odpowiednio ściągną starą powłokę ( np. alu się nie piaskuje tak jak stal ). Wysyłkowo działa kilka firm, za kolor z palety RAL okolice 300 zł z wysyłkami. Poszukaj w google, znajdziesz odpowiedzi na temat firm poza trójmiastem, bo wątpie czy w okolicach trójmiasta wiedzą jak się za rower zabrać - tak było w moim przypadku, wszędzie ok, ok, ale jak i co zacząłem wypytywać to zwątpiłem, nie mieli wiedzy w tym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 22 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2020 U tych robilem i polecam, gwinty zabezpieczyli odpowiednio. https://www.pomalujrower.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 24 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2020 W dniu 22.07.2020 o 17:36, radziuGD napisał: U tych robilem i polecam Alu rame? Wiesz jak "piaskowali" może ? Bo alu nie lubi piasku jako medium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 30 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Ja akurat robiłem stalke, efekt ich roboty kilka tematów niżej: Jeśli chodzi o alu to wiem tyle co wypisują na stronie, czyli Cytat Po usunięciu lakieru z ram aluminiowych i odpowiednim przygotowaniu przechodzimy do piaskowania. Tutaj także musimy wykonać to specjalnym ścierniwem, drobny granulat zapewnia nam odpowiednią chropowatość do przyczepności lakieru oraz usuwa korozję oraz delikatne zarysowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 30 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Dzięki, to wiem co napisali. Ok, będę do nich dzwonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi