maxon Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Cześć mam problem z uchwytem przednim na kierownicę. https://apg.pl/products/uchwyt-ht-280/ Mianowicie ciągle się zsuwa jak wiozę coś w koszyku. Dałem podkładki i dokręciłem na maksa, ale dalej się zsuwa. Co mogę jeszcze zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmozej Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Siostrzenica ma tak uchwyt w rowerze z Decathlonu i tam nic się nie zsuwa. Uchwyt ma dodatkową dolną belkę pomiędzy obejmami, która to belka wchodzi pod mostek. Ciężar w koszyku powoduje że belka opiera się o mostek i tam nic nie może się przesunąć. Uchwyt ma jeszcze takie przyciski pozwalające na ustawienie koszyka w poziomie. Nie wiem jaki to rower, ale jeśli stara rama ze sterami skręcanymi to można na mostek lub pomiędzy nakrętki kontrujące dać coś jak wieszak od cantileverów - ale trzeba będzie rzeźbić żeby wymaiarami to podeszło. Taki element na którym koszyk by się oparł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.