osis25 Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Jak w temacie, może ktoś ma Treka 920 i wie jakie podejdą PEŁNE błotniki ? Szukam lekkich pełnych błotników do tego ustrojstwa. Ktoś Coś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 SKS Bluemels 65mm szerokości jeśli masz niezmienione opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osis25 Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Opony oryginał i raczej szerszych nie przewiduję Jedynie co mnie odrzuca to połysk wolałbym MAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 To masz dwie opcje. Pierwsza malowanie - lakier/plastidip Bluemelsów, druga SKS Bluemels 75 U. Niestety o błotniki 60/65mm matowe ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osis25 Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 To już ta druga opcja bardziej mi odpowiada. Nie przypuszczałem, że do roweru tego typu będzie problem z błotnikami. Ale tak czy inaczej bardzo dziękuję za pomoc ! Czyli rozumie iż 65mm musze szukać błotników ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Tak, przy 60mm będzie mało luzu, po 2mm z każdej strony, może chlapać. 65+ będzie lepsze. Ja montowałem 65mm, a i tak klient zmienił potem opony na węższe i chyba błotniki poszły za tym. Sam mam błotniki 53mm i oponę 42c. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 10 godzin temu, osis25 napisał: Czyli rozumie iż 65mm musze szukać błotników ? jakie masz tam opony? to wystarczy 1 cm szerszy błotnik a jak będzie błocko to więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osis25 Napisano 24 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Opony to Bontrager XR1, 29 x 2,00” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.