porcelanowy Napisano 21 Czerwca 2020 Napisano 21 Czerwca 2020 Powitoł Z żalem, ale teraz każda żywa złotówka się przyda. Na sprzedaż trzy numery (V, VI i VII) Magazynu PNT: raz przeczytane, kilkanaście razy wertowane, raz przeniesiony przy przeprowadzce Fotki chyba dobrze oddają stan, gdyby było potrzeba więcej proszę powiedzieć. Na początek chciałbym pozbyć się wszystkich na raz - cena 75zł z wliczonym paczkomatem (przy odbiorze osobistym w Krakowie paczkomat odliczam). Zdjęcia: Wincyj o Magazynie: p.s. Gdyby się okazało, że dałem ogłoszenie do złego działu to proszę o łagodny wymiar kary i przeniesienie go gdzie trzeba W "sprzedam" nie znalazłem odpowiedniego miejsca
tomekniem Napisano 11 Lipca 2020 Napisano 11 Lipca 2020 Cześć! Czy temat jest aktualny? Chciałbym kupić jeśli są jeszcze dostępne : ) swoją drogą, już kiedyś o tym rozmawialiśmy, historia zatoczyła koło : )
porcelanowy Napisano 14 Lipca 2020 Autor Napisano 14 Lipca 2020 Powitoł Pchąłemk priva. Wczoraj. Tak tylko piszę
porcelanowy Napisano 27 Lipca 2020 Autor Napisano 27 Lipca 2020 Powitoł @tomekniem nie pisze, nie dzwoni więc innych chętnych też rozważę Tomasz dalej brany pod uwagę
porcelanowy Napisano 28 Października 2020 Autor Napisano 28 Października 2020 Powitoł Pokusim 65zł z inpostem wliczonym - ktoś chętny?
Qcu Napisano 31 Grudnia 2020 Napisano 31 Grudnia 2020 Cześć, Ile byś sobie życzył za dwa duże numery z inpostem i bez ? Ten mały mam :-) Pozdrawiam.
porcelanowy Napisano 31 Grudnia 2020 Autor Napisano 31 Grudnia 2020 Powitoł Wolałbym jednak trzy na raz. Od miesiąca leżą zapakowane i oklejone trzy do kupy, i nie bardzo chce mi się je znowu roz-/zapakowywać
porcelanowy Napisano 10 Lutego 2021 Autor Napisano 10 Lutego 2021 Powitoł 60zł z wliczonym inpostem. Taniej nie będzie. Nie pójdzie, dostanie Córa która uwielbia wycinanki
Mod Team safian Napisano 15 Lutego 2021 Mod Team Napisano 15 Lutego 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.