beetroot Napisano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Witam, Od dwóch tygodni zmagam się z podjęciem decyzji zakupu roweru trekingowego i trudno mi się zdecydować pomiędzy : Kross Trans Pacific 28 rower trekkingowy r21 czarn a WHEELER Trekking 3700 M 28" 2020 pierwszy ma lepszy osprzęt drugi chyba lepsze wykonanie przynajmniej tak mi się wydaje. Nadmienię iż mam 185 cm wzrostu i 105 kg wagi. Będę używał roweru ze dwa razy w tygodniu głównie jazda rekreacyjna z córką w foteliku. Na początku też myślałem o rowerze crosowym wheeler 6.2 ale wygodniej się jednak jeździ na trekingu. Z góry dziękuje za cenne porady i wskazówki, Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.