skrabkap Napisano 21 Czerwca 2020 Napisano 21 Czerwca 2020 Witam, mam dylemat w wyborze roweru. Który z nich lepszy ? Cytuj
WaGiant Napisano 21 Czerwca 2020 Napisano 21 Czerwca 2020 Uni ma nieco lepszy napęd i sporo lepsze ( a w każdym razie droższe ) hamulce . W Krossie amor powinien być lepszy . Niestety ani jeden ani drugi producent nie podaje czy to są wersje air czy sprężynowce . Szukaj info o tych amorach , dla mnie to by decydowało . Generalnie oba są ok . Cytuj
mrnobody Napisano 22 Czerwca 2020 Napisano 22 Czerwca 2020 wklej proszę linki ( bo nie wiem o których rocznikach mowa) będzie łatwiej. Znalazłem z 2019 Krossa Trans 11 i tam był RS Paragon gold (czyli powietrzny) silver jest na sprężynę. Cytuj
skrabkap Napisano 23 Czerwca 2020 Autor Napisano 23 Czerwca 2020 Chodziło o modele z 2020, ale już nieważne, wybrałem i kupiłem Scotta Sub Sport 10 ;) Cytuj
mrnobody Napisano 24 Czerwca 2020 Napisano 24 Czerwca 2020 To żeś zaszalał.....moze i rama fajna, ale np amortyzator na sprężynie....Straszny "misz masz" jedna piasta Deore , 2 XT.....ale jak kupiłes tak bedziesz miał.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi