wkg Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Oupsss Starsze Nerony alu miały inną ramę niż karbonowe, od zeszłego roku ją zmienili i jest właściwie taka sama. A szukam kogoś z takim rowerem żeby jeszcze na M-ce się przejechać. To stosunkowo już długie rowery więc jeżeli M by pasowała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 No to M-kę alu mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szprotson Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 ostatecznie chyba wybor padł na Trance 3 rozmiar L znalazłem ostatniego w PL na stanach. ktos korzysta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 (edytowane) W dniu 20.06.2020 o 19:02, szprotson napisał: Szukam roweru ktory bedzie wygodny w poruszaniu sie po szlakach, zjazdy również ale na spokojnie bez skakania szalonego, single typu glacensis, ale częściej szlaki jak w jakuszycach ale tez wyjazd na sniezke. W życiu bym nie kupił roweru o skoku 150 na takie jazdy. To rower na ostry łomot ze skokami po stromych zjazdach. I nie kupiłbym bez przejechania się. Czytanie testów też mało da a to z dwóch powodów: - Testerzy są o wiele lepszymi jeźdźcami od nas. Dla niech "zabawoway", "łatwy" czy "trudny" znaczy zupełnie co innego niż dla nas, - Testy są manipulowane. Przykład: https://enduro-mtb.com/en/whyte-s-120-rs-review/ O Whyte 120 piszą, że super stabilny, na zjazdach łyka enduraki na śniadanie, piekielnie szybki ale na podjazdach kiepsko bo ciężki. Jasne: porównują rower za 4300 z Meridą (wygrała) za 6800 i się dziwią, że nie ma kół karbonowych Neuron wyszedł tak sobie. Wybrali model 8 CF za 2700. I teraz za nic nie ogarnę, czy wady są spowodowane ciężarem, konstrukcją czy też klasą osprzętu. Edytowane 22 Czerwca 2020 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 3 minuty temu, szprotson napisał: ostatecznie chyba wybor padł na Trance 3 rozmiar L Trance czy Trance 29, bo to różne rowery? 29'ka całkiem nieźle wpisuje się w Twoje potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szprotson Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 trance 3, 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 To fakt, 29 OK : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szprotson Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Dzięki za wątek, dużo mi pomogliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Super. Opisz koniecznie wrażenia jak się rower zachowuje na technicznych, trudnych podjazdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szprotson Napisano 7 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 powiem tak; rower spisuje sie bardzo dobrze, od szlakow turystycznych po milky waya. hamulce moze bym wymienił ale prócz tego prowadzi się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 8 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 (edytowane) Fajnie że jesteś zadowolony ze sprzętu:) Podjazdy jak oceniasz? Fota mile widziana;) Edytowane 8 Lipca 2020 przez wojtt80 Korekta tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szprotson Napisano 13 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 testowałem wczoraj zajecznik i Czerniawska i bylo milo i płynnie. zaczynam uczyć sie skakać, ten damper naprawde fajnie chodzi. IMG_5781.HEIC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 14 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2020 Ciężko otworzyć plik, ale jak już się otworzy...bardzo ładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 14 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2020 Nawet nie wiem czym się to otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 14 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2020 Teraz, wkg napisał: Nawet nie wiem czym się to otwiera. Też nie wiem, smartfon sam kombinowal;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 14 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2020 No to mój jest za głupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrnobody Napisano 14 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2020 szprotson- a gdize dorwałes tego gianta tance 3?, bo ja szukam, i szukam...i nigdzie nie ma juz (Mka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szprotson Napisano 15 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 w Bydgoszczy. w giancie tym na mokronoskiej byla M Gianta (ten Model wyższy niz trance)z 2019 przeceniona na 11 cos. kozak jesli pasuje rozmiar ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szprotson Napisano 17 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2020 świat jest maly - mrnobody kupił tego oto białego speca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 18 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 4 godziny temu, szprotson napisał: świat jest maly - mrnobody kupił tego oto białego speca Dobrze zrobił:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrnobody Napisano 18 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 Też mi sie tak wydaje :). Na razie testuje go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi