Kristi Napisano 20 Czerwca 2020 Napisano 20 Czerwca 2020 Kompletujemy skład na trasę Green Velo w terminie 1-16 sierpień 2020r. Zamierzamy wyruszyć rowerami z Elbląga i dotrzeć do Przemyśla. Jesteśmy kilkuosobowym męsko-żeńskim zespołem (wiek 40 - 62 lata). Jedziemy z reguły grupą, ale nie jest to warunek konieczny. Mamy do pomocy busa, który ma za zadanie wieżć nasz bagaż i zabierać z trasy, jeśli są kłopoty ze sprzętem, kondycją lub pogodą. Wyjeżdżamy ze Starachowic i tu wracamy, możemy do naszego zespołu dołączyć jeszcze dwie osoby. Planujemy dziennie jazdy ok. 100 km (ale nic na siłę). Ci którzy nie są w stanie lub mają chwilowe kłopoty korzystają z naszego samochodu technicznego. W przeszłości udało nam się osiągnąć wspólnie zachodni cypel Europy (Cabo de Roca). Jedzenie przygotowujemy sami. Spanie - agroturystyka lub w namiocie. Cytuj
bikesun Napisano 30 Lipca 2020 Napisano 30 Lipca 2020 Witam - zrobiłem trasę B Velo z Gdańska do Augustowa i zakończyłem nad Bugiem w Mielniku. potem pociągiem do Wrocławia To był czerwiec 2018. Chciałbym dokończyć - nie byłem w Lublinie u Ojca Mateusza i w Częstochowie. Jeżdżę samotnie - ale czy bym się mógł dokleić? w okolicach Siemiatycz? To jedyne rejony w których nie byłem. Pozdrawiam Robert lat 53 spod Wrocławia. level42@interia.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi