ostry2407 Napisano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Pytanie do posiadaczy tego rowerku. Jak wam się sprawuje i jak wam pasuje geometria. Zastanawiam się nad zakupem i jak na razie to heble i tarcze są do bani ale to można zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 26 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 No i przybył prosto zza oceanu. Dostarczony w 3 paczkach aby cła nie płacić. Co mnie najbardziej cieszy to , że ma heble SLX i cenowo również wyszło przyzwoicie. Dzwoniłem do Polskiego dystrybutora Marin i niestety tego modelu już nie ma i nie będzie dostępny dlatego poprosiłem przyjaciela zza oceanu o zakup i udało się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 19 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2020 wskoczyło nowe ogumienie o tym samym rozmiarze lecz łagodniejszym bieżnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.