Robercuss Napisano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Witam, jestem tutaj nowy więc proszę o wyrozumiałość. Potrzebuje Waszej pomocy jako, że jestem totalnym amatorem. Potrzebuje roweru dla siebie i żony. Ja ok 178cm/80kg żona 164cm/z 55kg. Potrzebujemy jak widać 2 rowerów - męski i damski. Sam nie wiem czy miejski czy trekkingowy bo się już w tym pogubiłem(wiele z nich wygląda tak samo). Chcemy rowery, którymi będziemy mogli pojeździć i po mieście i po drogach poza miastowych również leśnych. Czytałem trochę o osprzęcie, ale w sumie żeby zgrac to wszystko w jedną całość już się pogubilem. Proszę zatem o podpowiedź. Każdy z tych rowerków do 800zl. Główne kryteria to wiadomo - wygoda, na meski rower chciałbym móc założyć fotelik dla 3latka żeby mógł w dalszą podróż jechać razem z nami. Rowery oczywiście używane, jeśli ktoś ma jakieś konkretne "aukcje" czy propozycję to zależałoby mi też na w miarę możliwości zadbane również wizualnie rowery. Nie wiem czy wklejać tu jakieś aukcje, które mnie zainteresowały i ktoś z Was mógłby je oceniać (podpowiedzieć za jakie pieniądze warto itd). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 20 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.