Skocz do zawartości

Rowery do 800zl.

Robercuss

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem tutaj nowy więc proszę o wyrozumiałość. Potrzebuje Waszej pomocy jako, że jestem totalnym amatorem. Potrzebuje roweru dla siebie i żony. Ja ok 178cm/80kg żona 164cm/z 55kg. Potrzebujemy jak widać 2 rowerów - męski i damski. Sam nie wiem czy miejski czy trekkingowy bo się już w tym pogubiłem(wiele z nich wygląda tak samo). Chcemy rowery, którymi będziemy mogli pojeździć i po mieście i po drogach poza miastowych również leśnych. Czytałem trochę o osprzęcie, ale w sumie żeby zgrac to wszystko w jedną całość już się pogubilem. Proszę zatem o podpowiedź. Każdy z tych rowerków do 800zl. Główne kryteria to wiadomo - wygoda, na meski rower chciałbym móc założyć fotelik dla 3latka żeby mógł w dalszą podróż jechać razem z nami. Rowery oczywiście używane, jeśli ktoś ma jakieś konkretne "aukcje" czy propozycję to zależałoby mi też na w miarę możliwości zadbane również wizualnie rowery. Nie wiem czy wklejać tu jakieś aukcje, które mnie zainteresowały i ktoś z Was mógłby je oceniać (podpowiedzieć za jakie pieniądze warto itd). Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...