Nwmcodaczanick Napisano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 Mam problem z wyciekiem z amortyzatora przedniego pytanie co może być problemem? Dodam iż zanim doszło do wycieku amor "piszczał" Model to SR SUNTOUR XCE28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 Myślę, że go tak myłeś, że zalałeś go wodą i teraz nią rzyga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwmcodaczanick Napisano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 myślisz że woda by się tak świeciła od wczoraj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 sama woda jako taka nie.... ale jest cięższa ląduje na dole i wypycha "smarowidło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwmcodaczanick Napisano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 czyli zostaję rozebrać, wylać i wlać nowy olej? a co z "piszczeniem"? jeszcze nim rower umyłem to piszczało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 18 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.