MaxCava Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 17 godzin temu, toolpusher napisał: Mogli cokolwiek napisać ale odpowiedzieć. Załóż firmę i odpowiadaj na każdy bzdurny email. Napisałem wyraźnie, utrzymanie BOK to są koszty i to niemałe. 17 godzin temu, toolpusher napisał: Koszt prawdziwy kompletu uszczelek do mojego Foxa szacuje na 20-30zł. A kosztują 170zł. Masz niszę na rynku, zakładaj firmę i tłucz uszczelki i opychaj po nawet 40-50 zł. Biznes życia zrobisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toolpusher Napisano 11 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Sorry ale dyskusja z Tobą to strata czasu. Bezsens totalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Dlaczego tak uważasz ? W życiu nie prowadziłeś firmy i pleciesz bzdury. Ja prowadzę i wiem ile czasu zajmuje w Poniedziałek odpisywanie na email klientów z weekendu, i to ile czasu trzeba wisieć na telefonie. A teraz uświadom sobie to,ale w wersji global. Druga sprawa, skoro coś kosztuje rynkowo 150-170 zł, a Ty znasz metodę na to aby z zyskiem wyjść na 20-30 zł, to miliony zarobisz sprzedając to za 50-60 zł biorąc pod uwagę ile tych uszczelek idzie rok w rok. Czego nie pojmujesz w wytłumaczeniu Ci Twoich słów ? Wszystko proste jak drut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi