cienkun Napisano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Mnie ucieszył ziomek jadący z naprzeciwka na rowerze, który zapytał mnie, czy też mam na wszystko wyane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 A mnie całkiem przyjemna przejażdżka mimo silnego wiatru i to, że wszyscy mijającyh mnie rowerzyści odwzajemniali moje pozdrowinie, mimo, że mój strój na rowe nie był jakiś pro czy jakoś ekstra, a tamci profesjonal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Myślałem, że nigdy tu nie zajrzę ale dzisiaj dostałem najlepszy doping jakikolwiek mi się trafił. Ścieżka wzdłuż torów kolejowych, widzę że z naprzeciwka idzie starsza osoba. Planuję, gdzie tu się najlepiej minąć ale mnie uprzedziła ustępując miejsca. Jak podjechałem bliżej, to tak serdecznie pozdrowiła, że dostałem dodatkowego powera. Takiego kopa radości zasadziła, że nawet największy smutas i maruda by się uśmiechnął. Niesamowita sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.