Jonasz76 Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Spotkał się ktoś z was czymś takim. Ktoś wie jak to rozkręcić Jest to śruba od amortyzatora. (jest zdjęcie w załączniku) ten trójkąt w środku tej "nakrętki" na pewno nie jest zrobiony do odkręcania tej nakrętki ponieważ jest zbyt płytki(sprawdzałem sam bo mam taki śrubokręt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Co to jest za model Suntoura to zobaczę na rysunek techniczny. Podaj tu więcej zdjęć całego amorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz76 Napisano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Problem jest w tym że nawet nie mam pojęcia co to za model. Bo na nim jet tylko firma i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Miałem podobnego od klienta i takie same śruby od dołu. Odkręciłem je imbusem 5mm. Tam nawet widać że Twoje śruby są imbusowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz76 Napisano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Próbowałem to odkręcać imbusami i się nie da(bo imbus nie ma za co złapać) .co ciekawe zauważyłem że w środku nakredki jest gwint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi