Sabarolus Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 https://www.pinkbike.com/news/hayes-announces-new-xc-group-featuring-a-familiar-name.html Przyznam, że aż się łezka w oku kręci, jak sobie człowiek przypomni dawne R7 sprzed 15 lat Widać, że mistrzem lekkości nie będzie, ale czuje, że jakością pracy może zdecydowanie namieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Mój pierwszy prawdziwy amortyzator, po wyrobach amortyzatoropodobnych Pamiętam pierwszą jazdę i jak mi się micha cieszyła. Jak to pięknie pracowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Brakuje mi tu dodatkowego wyścigowego modelu o niskiej masie coś jak dawniej MRD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Z wagą nie jest źle. Wyjdzie podobnie jak Reba, czyli 1600-1700g. Przyzwoicie. R7 zawsze kojarzyłem z zielonymi goleniami dolnymi. Taki hit z początku lat 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 To może po tych wszystkich towerach, marvelach i innych cosiach, wrócą do Minute? Mars Air na zawsze w mym serduszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 20 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 @wojtasin, też bym chciał. Mars był prostszy, łatwiejszy w obsłudze, bardzo wydaje w działaniu. Optymalny amorek to Minute 120mm ze sprężyną Mars z opcją IVA/IRT i tłumikiem MC2. CO by jednak nie mówić, nowy R7 wygląda super z tradycyjną dla R7 srebrną koroną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi