chudzinki Napisano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Pytanko do użytkowników tego błotnika (najlepiej wersji 76 cm), ale tej części użytkowników, która jest wyczulona na wszelkiego rodzaju zbędne dźwięki wydobywające się podczas jazdy : czy ten błotnik wydaje jakieś dźwięki (telepania/podskakiwania) podczas ostrej jazdy? Dzisiaj jeden błotnik zostawiłem w lesie przy parkingu, bo mi nerwy puściły. "Odbiorę" go sobie jak będę jechał kiedyś samochodem . W sumie już dwa nie przeszły pomyślnie testów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 26 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 Kupiłem i przetestowałem. Podsumowując - do fulla nic lepszego się nie znajdzie, ale i tak moje wyczulone ucho słyszy dźwięki, które bohater tematu wydobywa z siebie na większych wybojach . Biorąc jednak pod uwagę, że mam kilka fajnych "bagienek" w okolicy to raczej ze sobą zostaniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.