riffi Napisano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Witam. Nowy na forum, to proszę nie bić. Mój stary rower (scott yecora) odmawia już współpracy i dalsza jego modernizacja mija się z celem. Postanowiłem rozglądnąć się z czym nowszym. Przeglądam internet, rankingi, testy już jakiś czas i im dłużej oglądam, tym mniej wiem. Ale po kolei: 1. Budżet na rower to 2500 zł +/- 2. przeznaczenie to szosa i lekki teren, sporadycznie jakieś górki 3. Mój wzrost - 183, waga - 105 kg 4. Na chwilę obecną znalazłem sobie taki rower: https://www.sklepmartes.pl/sporty/54128-rower-ms-black-edition-4-m-m-msbez429x17m00300-kross.html#/pe-men/kolor-czarny_grafitowy_biay/rozmiar-rama_21_l_koa_29 ale nawet na stronie producenta nie mogę znaleźć informacji o tym modelu. 20 biegów, czy to wystarczająco (zatrzymałem się na czasie, gdy minimum były 3 tarcze z przodu) W sklepie zapewniają, iż w tej cenie ciężko będzie coś innego lepszego znaleźć. Głównie proszę o opinię na temat tego modelu co podałem, czy to opłacalny zakup i czy osprzęt który jest zamontowany nie będzie sprawiał problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi