Nerdox Napisano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2020 Witam, jestem świeżo po zakupie roweru z Sektorem i jak wiadomo po miesiącu trzeba oddać rower na przegląd zerowy wiec wtedy chce dokonać serwisu amorka, bo jak poczytałem po forach warto taką operacje wykonać nawet przy świeżych sztukach, ale mam zagwozdkę czy wykonać duży czy mały serwis, cena małego 120 a dużego 250 wiec czy jest sens dopłacić? Serwis mały – zdjęcie dolnych lag, wyczyszczenie i nasmarowanie uszczelek,wymiana oleju w dolnych lagach. Serwis duży/kompleksowy – rozebranie amortyzatora na części pierwsze,czyszczenie lub wymiana uszczelek, wymiana oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 14 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2020 Mały serwis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 14 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2020 a gdzie takie ceny za serwis dolnych goleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi