peq Napisano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2020 Siemanko mam pytanie, ile pompowac PSI do bombera 55r 2008r 160mm, moja waga to 72kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 14 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2020 Jak nie masz oringa na goleni to załóż trytytkę i pompujesz tyle żeby było 25-30% SAGU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czik Napisano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2020 Do enduro około 30-35% sagu, do skakania średnich hopek polecam 15-20% a do bardziej dirtowych ok 10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peq Napisano 14 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2020 2 godziny temu, sznib napisał: Jak nie masz oringa na goleni to załóż trytytkę i pompujesz tyle żeby było 25-30% SAGU. I mam pompowac i sprawdzac na rozkreconym amortyzatorze? Chodzi mi o tlumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 15 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Tłumienie nie ma wpływu na sag. Ustawiasz wszystko tak, jak będziesz jeździł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi