daniel33mc Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Witam interesuje mnie ten rower jest na kołach 29+(3.00) jeździł ktoś może na nim ?interesuje mnie jak zachowuje się na łatwych singlach np. W Świeradów Zdrój .Oglondalem dużo filmów i recenzji zagranicznych wszędzie mówią że mimo dużych kół jest w miarę zwiny,jak na ten rozmiar. Miałem kupować Fuell Ex ale nie ma już mojego rozmiaru. Dzięki wszystkim za porady. https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/rowery/rowery-górskie/rowery-szlakowe/full-stache/full-stache-8/p/28679/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz30 Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Na łatwych singlach w świeradowie wystarczy zwykły rower XC. Na wszystkim innym ujedziesz się niemiłosiernie. Trochę mnie śmieszą te wszystkie fulle enduro 160skoku na zajęczniku i okolicy W zeszłym roku byłem na Zajęczniku 3 raz w życiu i na hardtailu XC z geo sprzed 6 lat byłem w dół 10ty na stravie all time. Na oponach roro rara 2.25. I po drodze jeszcze zwalniałem, żeby kolega mnie dogonił. Także... Nie mówię, że to dla wszystkich. Ja jestem poany. Opony 3.0 będą ciężkie i będziesz musiał dokręcać w dół. Jeśli jeździsz po świeradowie, to najlepszy będzie rower szlakowy. 130 skoku max. Będziesz się dobrze bawił. A o 3.0 oponach zapomnij. To pomyłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Przecież to jest rower szlakowy ze skokiem 130mm. Nie byłem w Świeradowie ale ujeżdżam Twistera, a to zdaje się zbliżone jest. Opony 3.0 na pewno będą irytujące pod górę w porównaniu do zwykłych 2,25. Po prostu wymaga to lepszej nogi lub bardziej miękkiego przełożenia. Ale szeroka opona w dół jest świetna. No i zawsze można założyć węższe, choć obręcze 40mm małe nie są. No ale w razie czego rozsądne 2,35 da radę wsadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 .. 2,35 na obręcz 40mm , no nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Rower kupiony ,przekonam się sam jak to jeździ. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Gratuluję wyboru. Trek to jednak Trek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravve Napisano 4 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 Również gratuluję. Jaki rabat od ceny katalogowej udało ci się wynegocjować? Kupiłeś aktualny model czy 2019? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiuniekKiller Napisano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 W dniu 20.06.2020 o 16:38, daniel33mc napisał: Rower kupiony ,przekonam się sam jak to jeździ. Pozdrawiam @daniel33mc jaki rozmiar ramy kupiłeś? Gratuluję zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 8 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 W dniu 7.08.2020 o 10:36, NiuniekKiller napisał: @daniel33mc jaki rozmiar ramy kupiłeś? Gratuluję zakupu! XL 188cm wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi