TombRaiderOFC Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Dzień Dobry. Pisze z zapytaniem ile maksymalnie mógłbym dostać za ten rowerek. Wiem jest to rower komunijny ale czy da się go sprzedać za coś więcej. Rower mam 4 lata i trzyma się a był kupiony bodajrzę w Tesco albo innym markecie, nazywał się Fire Flash i taka marka nie istnieje oczywiście. Naklejki zdrapałem bo mnie drażniły teraz nawet spoko wygląda. Ja ten rower katuje skacze z wszystkiego co się da a on dalej się trzyma. Także proszę o jakąkolwiek wycene. Edytowane 13 Czerwca 2020 przez TombRaiderOFC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Waga w kg * cena kg stali na złomie = cena tego roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TombRaiderOFC Napisano 13 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 No wiesz pewien kolega chce go kupić za 150 zł i się pytałem czy za coś więcej da się to sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 150zł znacznie przekracza wartość tego koromysła, więc sprzedawaj póki się nie rozmyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid29er Napisano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 100-200zł to standardowa cena za takie wynalazki jeśli są jako tako na chodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi