manfred1 Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Jak nie mając trenażera unieruchomić rower do podstawowego bike fittingu w domu. Kombinuję jak koń pod górę i nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 A co konkretnie chcesz przymierzyć lub pomierzyć? Jak to prosta przymiarka do pozycji siodła, to wystarczy się podeprzeć ręką o ścianę czy framugę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Mozesz go obrocic do gory kolami, tylko z tym fittingiem moze byc klopot Przy scianie, do tego ktos kto bedzie cie asekurowal, zebys w druga strone nie polecial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manfred1 Napisano 13 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 4 godziny temu, zekker napisał: A co konkretnie chcesz przymierzyć lub pomierzyć? Jak to prosta przymiarka do pozycji siodła, to wystarczy się podeprzeć ręką o ścianę czy framugę. Kurcze wolałbym mieć bardziej stabilne ułożenie. Tak aby zakręcić korbami i gdzie nie gdzie luknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Podwiesić pod sufitem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Hmm nie wygodniej bardziej klasyczną metodę, jedziesz droga prób i błędów szukasz tego optymalnego ustawienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manfred1 Napisano 15 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 No jest to też sposób bo mam klucze ze sobą i ciągle coś tam poprawiam. O tyle jak przyjadę na miejsce to nie mam jak siąść na rower aby stabilnie siedzieć i coś tam jeszcze poprawić. Wiem ze trenażer jest optymalny ale nie korzystam z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.