bercov Napisano 11 Czerwca 2020 Napisano 11 Czerwca 2020 Witam. Mam na sprzedaż kompletne (w pełni uzbrojone) koła zdemontowane z nowego roweru Fuji Jari Carbon 1.3. Koła są praktycznie nowe, przejechałem na nich kilkaset metrów dookoła domu. Sprzedaję je, bo zostały mi koła z poprzedniego roweru na komponentach DT Swiss. Same koła wydają się dość pancerne, a jednocześnie są zaplecione na bardzo fajnych i lekkich obręczach WTB I23 KOM LIGHT (o wewnętrznej szerokości 23 mm – co wydaje się idealne pod opony gravelowe). Najchętniej sprzedałbym cały komplet, jednak jakby ktoś się zdecydował na poszczególne części to niżej podaję cenę: Obręcze - WTB I23 KOM LIGHT na piastach FORMULA DWG 137 (na łożyskach maszynowych), 32H: 600 zł (300 zł za sztukę) Kaseta - SRAM PG-1130 11-42: 240 zł Tarcze hamulcowe - SRAM Centerline 160 mm: 160 zł (80 zł za sztukę) Opony – Panaracer Gravelking SK 700x43C czarne z brązowym bokiem: 200 zł (100 zł za sztukę) Jeśli ktoś się zdecyduje na cały komplet to cena promocyjna 1100 zł (i ja pokrywam koszt wysyłki). Pozdrawiam!
bercov Napisano 13 Czerwca 2020 Autor Napisano 13 Czerwca 2020 W ramach uzupełnienia: piasty są na ośkę: przód 12/100, tył 12/142 Nowa cena za komplet: 1000 zł (i mój koszt wysyłki) Pozdrawiam!
bercov Napisano 16 Czerwca 2020 Autor Napisano 16 Czerwca 2020 W związku ze sporą ilością zapytań o same opony, doszedłem do wniosku, że sprzedam jedynie cały komplet (ewentualnie dowolną konfigurację koła+opony/kaseta/tarcze). Gdyby kogoś interesowała waga (samych kół nieuzbrojonych nie ważyłem), to: koło tylne: uzbrojone zważone 2380 g (po odjęciu mi wychodzi ok 982 g) - Gravelking SK 43C - 510 g - posiadam takie same w drugim rowerze to tyle wychodziło, producent podaje chyba mniej, - SRAM Centerline 160 mm - 117 g wg producenta + 6 śrub 13 g = 130 g, - SRAM PG-1130 - 538 wg producenta + nakrętka pewnie z 8 g - dętka - nie ważyłem, pewnie z 200-220 g koło przednie: uzbrojone zważone 1690 g (tak samo trzeba odliczyć wagę opony, dętki i tarczy) wówczas daje to ok 830 g. Komplet: ok. 1804 g Żeby nie było. samych kół nieuzbrojonych nie ważyłem Żeby nie było, niech będzie nowa cena: 950 zł (i mój koszt wysyłki) - jak policzyłem sobie po najniższych cenach z allegro, to wychodzi mi niemal 2 razy taka kwota, więc myślę, że warto ;-) Pozdrawiam!
Mod Team safian Napisano 24 Czerwca 2020 Mod Team Napisano 24 Czerwca 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.