Teadas Napisano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2020 (edytowane) Witam Szukam roweru do 1500 zł, używki. Aktualnie mam jakiś 20-25 letni bez amorka na kołach 26 i ten rozmiar mi nie przeszkadza. "Witam w dzisiejszej aukcji mam do sprzedania naprawdę fajny rower sabotage na grupie xt rower posiada również ciekawy amortyzator reba z blokadą Koła 26 Rama xl Hamulce magura louise Rower nie kradziony !! Jedyne co jest w rowerze do wymiany to klocki hamulcowe zapraszam do kupna" CENA: 1300 Osprzęt wydaje się bardzo dobry z tego co się orientuje, chyba również amortyzator jest całkiem niezły. Nie mogę jednak nigdzie znaleźć takiego roweru w internecie, podejrzewam że to jakiś stary model, ale wygląda przynajmniej na zdjęciach na dobrze utrzymany. Nie znam się na amorkach bo jak piszę zatrzymałem się na czasach komunii, więc pewnie nie będę go umiał sprawdzić No i nie wiem też czy to nie jest jakaś tandetna rama z marketu Warto ? Dzięki z góry za pomoc Edytowane 11 Czerwca 2020 przez Teadas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 W tej cenie wydaje się to być bardzo dobrą jakościowo ofertą, lecz warto zainwestować 100zł by przed zakupem jakiś serwis go sprawdził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi