Buub Napisano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Warto je wziąć za 150 zł? Polecacie coś lepszego w tej cenie? Pearl Izumi Quest Wiem, że odradzacie kupowanie na odległość. Dodatkowo jestem na pograniczu M i L ale mogę zaryzykować. Sklep jest z Wrocławia i akurat mogę podać przez kogoś do zwrotu w razie czego. Edytowane 9 Czerwca 2020 przez Buub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Największy minus, to schodząca z logo farba... Co do jakości wykonania, to jest OK - co prawda u mnie wkładka wygląda na jednolitą, ale do wygody nie mam zastrzeżeń, choć na pierwszej jeździe miałem wrażenie, że tyłek mi się ślizga na siodełku Dałem stówę na wyprzedaży ( rzekomo - 75% na znanym portalu aukcyjnym ). Z plusów, to jeszcze MADE IN USA na metce PS Mam 180 cm, około 85 w pasie i 100 w klacie, wziąłem rozmiar M ( bo tylko taki był ), i jest OK - na styk, ale w porządku ( mniejszy byłby za mały ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buub Napisano 9 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Dzięki. Mam 185 i 103 w klacie, pas 87. Biorę tą L. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi