maniakuc Napisano 9 Czerwca 2020 Napisano 9 Czerwca 2020 https://www.olx.pl/oferta/rower-kross-vento-CID767-IDDsman.html mam mozliwosc kupienia tego roweru za 1300zl. Warta uwagi oferta? Cytuj
Mihau_ Napisano 9 Czerwca 2020 Napisano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Zależy czego szukasz, osobiście na pewno bym tego nie kupił. Przestarzałe rozwiązania, najtańsze możliwe komponenty, kultura pracy napędu żadna, sztywności brak, aluminiowy widelec. Rower "dla janusza", który będzie się toczył raz w tygodniu kilkanaście kilometrów, nie nadaje się do jakiejkolwiek "sportowej jazdy" Zresztą sam przeczytaj ogłoszenie, gość go kupił, przejechał tyle co nic - nawet farba na zębach prawie nienaruszona, i już szuka czegoś innego Edytowane 9 Czerwca 2020 przez Mihau_ Cytuj
maniakuc Napisano 10 Czerwca 2020 Autor Napisano 10 Czerwca 2020 10 godzin temu, Mihau_ napisał: Zależy czego szukasz, osobiście na pewno bym tego nie kupił. Przestarzałe rozwiązania, najtańsze możliwe komponenty, kultura pracy napędu żadna, sztywności brak, aluminiowy widelec. Rower "dla janusza", który będzie się toczył raz w tygodniu kilkanaście kilometrów, nie nadaje się do jakiejkolwiek "sportowej jazdy" Zresztą sam przeczytaj ogłoszenie, gość go kupił, przejechał tyle co nic - nawet farba na zębach prawie nienaruszona, i już szuka czegoś innego No tak, nie ma co sie spodziewać po sprzęcie w takiej cenie. Może źle skonstruowałem pytanie, chodzi mi tylko i wyłącznie o kwestię, czy ten rower jest wart tych 1300zł Cytuj
clavdivs Napisano 10 Czerwca 2020 Napisano 10 Czerwca 2020 Myślę że cena 1000-1300 jest ceną normalna za ten rower. Cytuj
Mihau_ Napisano 10 Czerwca 2020 Napisano 10 Czerwca 2020 Poszukaj sobie czegoś starszego ale na clarisie, sorze, chociaż będzie działać jak trzeba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi