Gum1x Napisano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 Witam. Od jakiegoś czasu ciężko jest wyjąć oraz włożyć koło do amortyzatora domain 200mm muszę mocno rozpychać amortyzator kciukami żeby koło weszło lub wyszło. Czego to może być przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 7 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 3 godziny temu, Gum1x napisał: Czego to może być przyczyna? Pytanie powinno brzmieć :" Co jest tego przyczyną". Nagle się to stało, czy pojawiło się to po jakimś zdarzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gum1x Napisano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Wyglądało to tak że wymieniałem dętke i wszystko ładnie się wyjęło założyłem i jezdziłem. Za około miesiąc chciałem odpowietrzyc hamulec z przodu dlatego zdjąłem koło i pojawił się właśnie ten problem. W dniu 7.06.2020 o 14:32, durnykot napisał: Pytanie powinno brzmieć :" Co jest tego przyczyną". Nagle się to stało, czy pojawiło się to po jakimś zdarzeniu? Nie miałem żadnego wypadku poprostu jezdziłem. Skakałem hopy po około 5 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi