nbk Napisano 6 Czerwca 2020 Napisano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Dołączajcie do mnie ! Start: Katowice Cel: Międzywodzie (Międzyzdroje tuż obok) Trasa: https://www.komoot.com/tour/81864143?ref=wtd . Na trasie jest mnóstwo stacji benzynowych (głównie Orleny co kilkanaście kilometrów). Tempo: Zależy od wielu zmiennych. Może być to 25 km/h, a może 29. Ale nie mam jakiegoś ciśnienia na to żeby jaknajszybciej dojechać. Także jazda na luzie. Data: Chciałbym wystartować w środę (10.06) o godz. 14 lub 15 (kwestia dogadania). Jeżeli pogoda będzie niesprzyjąca (wiatr, deszcz) albo ktoś będzie chciał to mogę wyruszyć dzień później (11.06). Jeśli ktoś z innych miast chcę dołączyć do drodze to zapraszam!!! Każdy zainteresowany niech zostawi tutaj jakiś znak to się dogadamy przez messenger (utworze też konwersację przy większej ilości osób) GDYBY POGODA NIE DOPISAŁA W TYCH TERMINACH TO WYJAZD BĘDĘ ODWOŁYWAŁ. Edytowane 6 Czerwca 2020 przez nbk Cytuj
nbk Napisano 7 Czerwca 2020 Autor Napisano 7 Czerwca 2020 Ktoś chętny dołączyć chociaż na jakimś odcinku? Cytuj
chudzinki Napisano 7 Czerwca 2020 Napisano 7 Czerwca 2020 Asfalt to nie moja bajka, ale tak czytam i ciekawi mnie jedna rzecz - dlaczego tak akcentujesz obecność stacji benzynowych? Cytuj
wkg Napisano 7 Czerwca 2020 Napisano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Wodopój 24/7 Edytowane 7 Czerwca 2020 przez wkg Cytuj
nbk Napisano 7 Czerwca 2020 Autor Napisano 7 Czerwca 2020 33 minuty temu, chudzinki napisał: Asfalt to nie moja bajka, ale tak czytam i ciekawi mnie jedna rzecz - dlaczego tak akcentujesz obecność stacji benzynowych? Tak jak napisał poprzednik. A poza tym, jedzenie, toaleta lub też po prostu odpoczynek. Cytuj
chudzinki Napisano 8 Czerwca 2020 Napisano 8 Czerwca 2020 To musi być straszne, ale co kto lubi . Powodzenia, a przede wszystkim małego ruchu! Cytuj
nbk Napisano 8 Czerwca 2020 Autor Napisano 8 Czerwca 2020 32 minuty temu, chudzinki napisał: To musi być straszne, ale co kto lubi . Powodzenia, a przede wszystkim małego ruchu! Dziękuję, aczkolwiek chyba pogoda pokrzyżuje plany :/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi