jakubzas Napisano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 Cześć, właśnie wymieniłem suport, ale wygląda na to, że jest za długi (Neco, 122,5). Jest wyraźnie za długi, nie wchodzi największa przerzutka z przodu. Przed zakupem nie mogłem sprawdzić długości osi, bo miałem problem z odkręceniem starego suportu i musiałem go ciąć. Czy suport mogę trochę przyciąć czy muszę kupić nowy? (Chodzi mi głównie o gwint w środku do przykręcenia pedałów, czy jest wystarczająco długi). Rower Magnum Paseo Treking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 Próbuj to jest ze stali więc da się obciąć. Czy będzie działać? Jak porzeźbisz może będzie. Na pewno nie będzie to pewne i niezawodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubzas Napisano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 gwint do wkręcenia pedałów nie będzie zbyt krótki po obcięciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 Obcinaj, ale to nic nie da, bo korba po obcięciu przecież głębiej nie wejdzie. Kwadratowe osadzenie korby to jest stożek - obcięcie końca nie przesunie krzywizny w tył, wiec to kompletnie nic nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 6 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.