dayus Napisano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 Witam Was po dłuższej przerwie... Taki temat mnie naszedł... welocypedów ;) Zastanawia mnie jak w dzisiejszych czasach można by było stworzyć takie duże koło dla welocypeda. Chyba najtrudniejszą sprawą będzie obręcz...., bo piasta i szprychy to raczej temat do przejscia. NIe wspominając juz o ramię - zwykła metaloplastyka artystyczna;) Czy ktoś z Was widział kiedyś welocyped stworzony w dzisiejszych czasach....? Google milczy na ten temat, choć nie szperałem jakoś bardzo zaawansowanie. Może ktoś z Was naprowadzi na temat takich duzych kół? Temat wydaje mi się ciekawy... ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamPay1 Napisano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 Musiał byś pogadać z Romanem Badurą z Bytomia. On na masie zawsze śmiga na takim wynalazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi