bodylee Napisano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 Witam, Potrzebuję kupić nowy tłumik blokady do amorka RS XC30 ze sprężyną. Przeszukałem cały Polski internet i niestety nie mogę go znaleźć. Chyba, że ktoś ma sposób na nie odbijającą blokadę skoku. Tłumik normalnie blokuje skok, ale już nie ma siły żeby odbić, muszę dociągnąć go ręką. ( manetka poplock) Próbowałem go lekko podpiłować bo po skręceniu górną nakrętką czuć opór między nakrętka a tym" grzybkiem" na który nakłada się nakrętkę. Niestety bez skutku, a teraz mam wątpliwości czy przez moje druciarstwo nie będzie uciekał górą olej. Gość ma ten sam problem co ja Numer seryjny blokady : 43-4018-029-000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 Skontaktuj się z Spider Suspension lub Wichu Workshop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi