LosSuperKtos Napisano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 Witam szanowne grono Proszę o pomoc, ile jest wart mój rower ? Bardzo mało jeżdżony, opony i klocki nowe. Niestety muszę go sprzedać a nie wiem jaka jest realna cena. Link do zdjęć: https://photos.app.goo.gl/CHewdhNgzuvgRf6y8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LosSuperKtos Napisano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 Jest ktoś na tym forum w ogóle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 Napisz specyfikację roweru , wymieniając części z modelami jeśli znasz , wtedy można wyceniać. Na podstawie zdjęć mogę Ci dać za niego 699zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LosSuperKtos Napisano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 Rafał, z tego co widzę (a się mało znam) to tak - Fox przód i tył, napęd Deore XT, hamulce Avid Juicy Five, duże tarcze, nowe klocki, nowe opony Michelin, Licznik bezprzewodowy Sigma, Rama Lite speed niota razem z dodatkami KCNC, nowe koła Mavic CrossRide. Za 699 zł to wolę żeby dalej leżał na strychu Myślałem, że coś koło 3-4k będzie warty bo kiedyś dałem za niego dość sporo a też prawie w ogóle na nim nie jeździłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 Nikt nie będzie się wpatrywał w zdjęcia żeby wycenić, to można sobie zrobić na żywo. Moja podana kwota nie ma zapewne nic wspólnego z wartością tego roweru. Nie podałeś nawet roku produkcji, czy masz dokumenty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 Może być warty tyle ile byś chciał, bo to full i teoretycznie ma dobry osprzęt. Ale marka jest u nas kompletnie nieznana. I jw. nie podałeś roku, ani linku do specyfikacji, nie wiadomo co to za sprzęt, jaki ma rozmiar kół, kiedy był serwis, jaki rozmiar. No cholera trzeba się trochę wysilić, a nie sprzedam rower, czarno-biały. A potem ogłoszeń wziętych z d... pełno wisi na olx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 Moim zdaniem wartość handlowa w okolicach 2000-2500 złotych. Za 3500 zł da się już kupić używanego fulla o znacznie bardziej współczesnej geometrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi