niajnia Napisano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 Witam wszystkich to mój pierwszy post, bo planuje zakup mojego pierwszego roweru w życiu Rama L , koła 29 Chciałbym kupić rower do rekreacyjnego jeżdzenia z rodziną, więcej po mieście, czasami leśne wycieczki, żadnych górskich eskapad, proszę o radę co do roweru jaki dla mnie będzie odpowiedni. Stawiam na polskiego producenta, oglądałem ostatnio Kross Blackedition 1,2,3, oraz Northtec cayon 29, rozbieżność cenowa duża, mogę zapłacić więcej, ale jeżeli do jazdy amatorskiej nie będzie mi potrzeba lepszego sprzętu to po co. Bardzo proszę o opinię. Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 5 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 Teraz, niajnia napisał: Stawiam na polskiego producenta, Taka fanaberia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niajnia Napisano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 Teraz, michuuu napisał: Taka fanaberia? wspieranie polskich producentów w trudnych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 5 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 Teraz, niajnia napisał: do rekreacyjnego jeżdzenia z rodziną, więcej po mieście, czasami leśne wycieczki, żadnych górskich eskapad, proszę o radę co do roweru Po co mtb? Popatrz na crossy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 A wyrzuciłeś już wszystko co nie PL z domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niajnia Napisano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 Teraz, MaxCava napisał: A wyrzuciłeś już wszystko co nie PL z domu ? pogoniłem kota, bo perski był. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 W końcu koty to zwierzęta wolno żyjące . Tak przynajmniej twierdzą w schronisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niajnia Napisano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 Teraz, michuuu napisał: Po co mtb? Popatrz na crossy. słuszna uwaga, jaki model na początek będzie dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niajnia Napisano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 na pierwszy rower wybrałem Northtec Cayon Al Air 29er, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi