Silent_Assassin Napisano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Witam, Nie wiem czy w dobrym miejscu piszę ale chciałem zapytać czy ktoś z Was orientuje się czy bagażnik rowerowy na dach Thule 530 FreeRide będzie pasował do belek Thule Wingbar Edge 959x? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilRZ Napisano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Tak, będzie pasował - ma mocowanie T. Ale polecał bym Ci dołożyć do ProRide 591. O wiele wygodniejszy i stabilniejszy, poczytaj opinie innych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silent_Assassin Napisano 4 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 No właśnie dzisiaj dostałem ofertę od znajomego kupna 2 sztuk używanych za 150 zł i temu chciałem się dowiedzieć czy one w ogóle by pasowały do tych moich belek. Ale jeśli są słabe to może nie warto i lepiej faktycznie kupić coś lepszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.