Roballinho Napisano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Sprzedam złożony przeze mnie 3 lata temu rower KTM Wild Thing. Wszystkie komponenty starałem się dobierać do ustalonych założeń, czyli głównie wagi, ale też kolorystki. Rower przed wystawieniem ogłoszenia został wyczyszczony, nasmarowany, wyregulowany i jest gotowy do jazdy. Wymieniłem opony i gripy na nowe. Poniżej specyfikacje ważniejszych komponentów: – rama aluminiowa 10,5"– widelec RST Capa (skok 40mm)– koła 20": obręcze Rigida X-Star 19, piasty aluminiowe Miche, 36 szprych, opony: Vee Tire, nowe, nieużywane– mechanizm korbowy Lasco 36 zębów (aluminiowe ramiona)– wolnobieg Sunrace, 7 rz.– przerzutka Sram ESP 7.0– manetka Sram 5.0, 8 rz.– siodło VELO VL-5062– kierownica Zoom 540 mm– hamulce Tektro BR-930AL A tutaj dwa największe mankamenty. Porysowana kierownicą górna rura i brak zaślepki linki od gripa. Cena: 600 zł z wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 8 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.