cichy_bike Napisano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Witam Pilnie potrzebuje średnice zew. tłoka w/w pompki. Jeśli ktoś posiada takową byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Pisałem i dzwoniłem już do wielu sklepów posiadających taką pompkę na stanie w sprzedaży oznaczoną jako "DOSTĘPNA" i albo brak odpowiedzi albo dostępną ale nie mamy na stanie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Napisz do jakiegoś niemieckiego sklepu skąd polskie zamawiają kiedy mają zapotrzebowanie;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy_bike Napisano 4 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Pisałem bezpośrednio do Lezyne, zobaczymy czy i kiedy jeśli już odpowiedzą a czas mnie nagli bardzo mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gharalion Napisano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Cześć, mam pompkę Lezyne Sport Drive HV i średnica tłoka to 24mm. Wydaje mi się, że pomiędzy Tech a Sport Drive różnicą jest wykonanie materiałowe korpusu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy_bike Napisano 4 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 1 minutę temu, Gharalion napisał: Cześć, mam pompkę Lezyne Sport Drive HV i średnica tłoka to 24mm. Wydaje mi się, że pomiędzy Tech a Sport Drive różnicą jest wykonanie materiałowe korpusu. Zgadza się, różnica jest w zastosowanych materiałach, bardzo smutne wieści dla mnie, miałem nadzieję że bliżej jej będzie do Topeak racerocket MT która ma 33 mm pompuje do 90psi (odpowiednik właśnie do Lezyne HV) a tym czasem podstawowy racerocket ma 25 mm i pompuje do 120Psi (odpowiednik Lezyne HP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy_bike Napisano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 Średnica tłoku w pompkach Lezyne zależnie od rodzaju, może komuś się przyda: - pompki serii HV 90psi - 25mm; - pompki serii HP 120psi - 20mm; - pompki Road/Lite/Pocket 160psi - 17mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.